Noise of Sweden

Varje insats räknas

När det kommer till välgörenhet, så är det som så att det är något alla kan ägna sig åt, i den mån man kan. En del tänker att man måste ha en massa pengar för att kunna skänka till välgörenhet, men så är inte fallet. Bara det att man skänker en slant nån gång, det kan göra skillnad. Många bäckar små som det så fint heter. En del företag ägnar sig annars åt bra välgörenhet, genom att skänka en del av vinsten till sådana ändamål. Då kan man handla av dessa företag och vara med och göra skillnad.

Satsa på idrotten

En slags välgörenhet, är att stötta idrottsföreningar på olika sätt. Det kan vara att handla av dem om de säljer lotter, eller annat, eller att ställa upp på andra sätt. Just att stötta idrotten på olika sätt är bra, för det är något som främjar många. Främst barn och ungdomsidrotten behöver all stöttning de kan få.

Gör det du kan

Känner du att du vill vara med och satsa på välgörenhet så finns det många saker att göra. Det behöver inte bara handla om att skänka pengar utan det kan vara att ställa upp på en mängd andra sätt. Det kan vara att severa soppa till hemlösa, skänka matvaror från kylen eller skänka gamla kläder du ändå inte behöver själv. Så det blir vad du gör det till helt enkelt. Gör det du kan, för det kommer att göra skillnad för någon annan.

9 Aug 2018