Noise of Sweden

Hur lyssnar du helst på musik?

Att lyssna på musik, det kan göras på olika sätt, beroende på var du befinner dig. Hemma är det vanligt att många satsar på att ha en bra stereo med bra högtalare för att avnjuta musiken. Men när man är ute på vift och vill lyssna på musik i mobilen, så är det ju rätt bra att ha ett par hörlurar. Dock finns det grymt många varianter av dessa att välja på! 

En del föredrar att ha så kallade in ear, som då är lurar man stoppar in i örat. Dessa kan vara med sladd, eller helt trådlösa. Fördelen med trådlösa är just att slippa krånglet med sladd-trassel.

Det finns även så kallade on ear lurar, som då täcker hela örat när man lyssnar på musik.

Vad för hörlurar passar dig bäst?

Om det är så att du tycker att trådlösa in ear verkar vara det som passar dig bäst, så kan du jämföra olika modeller på FitnessFrank.se. Det kan ju vara bra att jämföra, innan du går och köper första bästa! Det finns idag flera varumärken varav några är speciellt utformade för en viss telefon. Som till exempelvis Airpods, som tagits fram för iPhones.

Andra saker att jämföra, det är priserna, designen på den samt vad de har fö rfunktioner. En del av alla in ear hörlurar har lite mer avancerade funktioner än andra. 

Sedan är det så klart bra att veta hur ljudkvaliteten är samt hur lång batteritiden är!

8 Apr 2022